| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Hobart

|
|
| Back to top |
|
 |
Dj_Iulian
|
Posted: Mon Sep 27, 2010 6:01 pm Post subject: |
|
|
gata si sitemap-ul..601 linkuri trimise, 1 acceptat
next... _________________ www.djiulian.com |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
|
| Back to top |
|
 |
Dj_Iulian
|
Posted: Tue Sep 28, 2010 4:09 pm Post subject: |
|
|
stai ca nu imi urca nimic google..din sitemapul ala cu 601 pagini nu a urcat niciun url din el..am mai facut unul pe un site care are 300 si ceva de pagini si nici din asta nu merge..nu stiu ce este..acum am luat un plugin pt wordpress dar vad ca nici cu asta nu merge sa generez un sitemap..sper sa nu fie vreo eroare din tema _________________ www.djiulian.com |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Wed Sep 29, 2010 6:24 am Post subject: |
|
|
eu as scoate noodp si noydir... nu ca ar conta f mult dar doar ca sa fii sigur.
In rest, pt un site cu PR 0 e normal sa iti ia f putine link-uri si sa dureze pana il indexeaza. Iti recomand sa aduci continut nou pe site cat mai frecvent si sa ai rabdare... cu timpul te va vedea si google.
Oricum, ca o parere personala, mi se pare ca cei de la google au lasat-o cam moale pe partea de search quality in ultimul timp, si parca dureaza mai mult sa indexeze un site. Desi este un lucru recunoscut de cei de la Google ca se abuzeaza foarte mult de link exchange, se pare ca ei prefera sa inchida ochii la asta si, in loc sa incurajeze calitatea continutului, incurajeaza calitatea link-urilor... un lucru aberant din punctul meu de vedere.
In concluzie: baga mare la schimburi de link-uri ca cei de la google au intrat in hibernare inainte de venirea iernii _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
Dj_Iulian
|
Posted: Wed Sep 29, 2010 5:36 pm Post subject: |
|
|
iti multumesc pentru sfat insa eu consider ca sunt destul de bine vazut de google. Acum 10 minute am postat o stire "Sensation White Romania ANULAT" iar dupa 5 minute, la o cautare pe google dupa "Sensation White Anulat" sunt al 4-lea rezultat de pe prima pagina..
despre sitemap...am facut cu un plugin wordpress sitemap automat..am facut un fisier sitemap.xml si unul sitemap.xml.gz .. intr'o zi din 376 pagini cat contine fisierul sitemap.xml.gz au fost trimise 317..sitemap.xml vad ca nu a fost trimis..are ceva daca a fost pus decat sitemap.xml.gz ..este la fel de bine vazut precum .xml ??
Si o alta problema..in prima zi cand am mutat site-ul pe wordpress de la ora 19 pana pe la ora 24 au intrat de pe google 50 de persoane unice..mentionez ca nu aveam nicio descriere, niciun sitemap, nimic.. cu o zi inainte , toata ziua, intrasera decat 25..acum iar din ce in ce mai putini vin de pe google..atunci in 5 ore au intrat 30 iar ieri in 24 de ore 30..oare gresesc pe undeva pe la descriere? cuvinte cheie?
daca era ceva activitate pe forumul asta era foarte tare... _________________ www.djiulian.com |
|
| Back to top |
|
 |
Dj_Iulian
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 2:04 pm Post subject: |
|
|
de ce nu este si google asta constant ? ieri peste 100 de vizitatori doar de pe google iar azi cred ca nu o sa treaca de 50 _________________ www.djiulian.com |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|