| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
gaf
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 6:52 pm Post subject: Structura |
|
|
As dori la "discutii generale" sa facem un subiect despre cei care "fura munca altora"(in materie de situri, grafica, etc) si o vand ieftin sau cei care vand de mai multe ori un site, si alte chestii dintre acestea.
Au, in esenta, legatura cu "SEO" si cred ca ar fi interesant sa dezbatem acest subiect.
Ce parere aveti? |
|
| Back to top |
|
 |
BunnyFace Site Admin
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 6:51 pm Post subject: |
|
|
| Dezvolta mai mult ideea ta. Din cate stiu eu sunt multi de 16-17 ani care copie siteuri si incearca sa le vanda, sau instaleaza scripturi (directoare) pe un domeniu, asteapta sa ia PR si apoi il vand. |
|
| Back to top |
|
 |
gaf
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 9:19 pm Post subject: |
|
|
Ma gandeam la cei care fura grafica si contentul, si la cei care vand un sit de mai multe ori. Ma gandeam sa aflu metode pt a-mi da seama daca cineva mi-a copiat "lucrarea" sau care este limita de "a copia" pe cineva.
Eu, spre exemplu, mai trag cu ochiul pe la unul-altul; dar grafica si contentul incerc sa le fac pe placul meu si sa iasa mai bine cu ce au altii. |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Tue Jun 17, 2008 10:02 pm Post subject: |
|
|
daca un site e furat si poti sa o dovedesti poti sa dai in judecata firma care il detine. In rest vorbim aici despre informatia de pe net. Daca cineva ti-a furat site-ul poti cel mult sa te bucuri ca ai facut un lucru care se merita furat  |
|
| Back to top |
|
 |
gaf
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 8:22 pm Post subject: |
|
|
| Eu vroiam sa facem la "discutii generale" un subiect numai despre asta in care sa povesteasca fiecare cateceva care sa invatam. |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 9:09 pm Post subject: |
|
|
da, ar fi foarte frumos, dar in general se spun regulile care se gasesc peste tot. Ce e invatat din experienta in general e pe bani Pe masura ce iei contracte iti dai seama ca tocmai micile chestii pe care nu le fac altii fac diferenta intre pagina a 3-a si prima pagina din gogu.
Dar daca ai niste secrete de impartasit sunt convins ca am fi toti interesati
In ceea ce priveste sfaturile eu spun cat pot de mult, uneori si mici secrete pe PM... asta daca nu cumva este vorba de un site pe acelasi domeniu cu site-urile de care ma ocup eu  |
|
| Back to top |
|
 |
Alina
|
Posted: Mon May 07, 2012 6:26 am Post subject: |
|
|
Da ... daca este o informatie importata ... cea mai buna idee este sa ii dai in judecata  _________________ http://www.magazine--online.org |
|
| Back to top |
|
 |
Tatiana
|
Posted: Tue May 15, 2012 7:22 am Post subject: |
|
|
Da dar si cu judecata asta ... pierzi o gramada de timp pana se finalizeaza ... _________________ http://www.apartamentedevanzare.org |
|
| Back to top |
|
 |
Andra01
|
Posted: Tue May 15, 2012 11:26 am Post subject: |
|
|
Si pe mine ma intereseaza subiectul acesta si sunt curioasa ce masuri se iau impotriva acestui fact _________________ http://www.inchirieremasini.org |
|
| Back to top |
|
 |
|