| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ious
|
Posted: Sun Sep 28, 2008 7:19 am Post subject: PR update |
|
|
PR update incepand cu 27 septembrie 2008 - astept noi ciudatenii sa se intample  |
|
| Back to top |
|
 |
spikegomez
|
Posted: Fri Dec 26, 2008 1:53 pm Post subject: |
|
|
PR update? when is the new update again? January 2009?
|
 |
dheo
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 9:49 am Post subject: |
|
|
Cum stati dupa updateul din 31? _________________ www.dheo.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 10:08 am Post subject: |
|
|
unele au crescut, unele au scazut, oricum, problema mea nu este pr-ul ci serps. Vad ca s-au schimbat unele criterii in rank-area site-urilor... se pare ca acum rank-eaza site-urile fara erori si au dat tare in cei ce fac url stuffing.
Una peste alta vad ca din ce in ce mai putin se tine cont de backlink-uri. Sunt relativ multumit  _________________ spalatorie chimica
Last edited by ious on Tue Jun 30, 2009 9:15 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
practiseo
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 3:39 pm Post subject: Update PR Google |
|
|
Ultimul update la Google PageRank a fost in data de 28 decembrie 2008. Se estimeaza ca urmatorul page rank va fi la lansarea BR. Browse Rank. _________________ ======================================
Experti in Optimizare Web si Promovare Site
Viziteaza http://www.practiseo.com si afla totul despre SEO |
|
| Back to top |
|
 |
vyktory_victor
|
|
| Back to top |
|
 |
faralimite
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 12:34 am Post subject: |
|
|
Google m-a dezamagit total cu page rank. Nu mai inteleg ce si cum, ce anume vrea, acum 3 luni imi da page rank 3 acum 1... _________________ Jocuri gratis - Jocuri online |
|
| Back to top |
|
 |
robert
|
Posted: Sun May 03, 2009 1:11 pm Post subject: |
|
|
Pai si de unde stiti cand este update? Ce iese Google la TV si zice: baieti vedeti ca am facut update! _________________ AutoCAD
culori si sunete |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Sun May 03, 2009 7:47 pm Post subject: |
|
|
| robert wrote: | | Pai si de unde stiti cand este update? Ce iese Google la TV si zice: baieti vedeti ca am facut update! |
ce bine ar fi
in general vezi cand ti se schimba pr-ul, sau afli pe forumurile de specialitate _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
faralimite
|
Posted: Sun May 10, 2009 11:12 am Post subject: |
|
|
Sunt atatea site-uri unde poti vedea ce pagerank ai  _________________ Jocuri gratis - Jocuri online |
|
| Back to top |
|
 |
robert
|
Posted: Mon May 11, 2009 7:26 am Post subject: |
|
|
Pai eu nu am intrebat unde poti vedea ce PR ai. Am zis ca m-ar interesa sa stiu data cand face Google update. _________________ AutoCAD
culori si sunete |
|
| Back to top |
|
 |
Sorin
|
Posted: Thu May 14, 2009 4:43 pm Post subject: |
|
|
| robert wrote: | | Pai eu nu am intrebat unde poti vedea ce PR ai. Am zis ca m-ar interesa sa stiu data cand face Google update. |
De obicei nu se sitie data exacta cand se face, dar se stie dupa ce se se actualizeaza. Exact cum zice ious ca se poati sa vezi cand ti se schimba pr-ul, daca se schimba normal. In general se actualizeaza de 4 ori pe an, in schimb am vazut cazuri in care sa schimbat de doua ori pe luna. Anumite chesti le poate explica numai google. |
|
| Back to top |
|
 |
robert
|
Posted: Fri May 15, 2009 6:46 am Post subject: |
|
|
Atunci poate imi puteti spune cand a fost ultimul update... ca cel putin din martie pana acum nu s-a intamplat asa ceva din cate stiu eu. _________________ AutoCAD
culori si sunete |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Fri May 15, 2009 8:23 am Post subject: |
|
|
a avut loc unul in aprilie. dar putine site-uri au fost afectate. In mare am remarcat o tedinta de scadere si asta nu numai la site-urile mele. Am impresia ca cei de la google vor sa integreze conceptul de trust rank in PR. _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
Paollo
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 9:17 am Post subject: |
|
|
Eu nu reusesc sa obtin macar un 0 )
nu scap de "pagerank information not available" si site-ul e deja desutl de sus situat in google. E adevarat ca e tanar, exista doar de 9 zile, dar la alte site-uri am primit 0 destul de repede. _________________ Iti ofer Link Exchange pentru blogul tau si iti arat cine sta pe invisible in Yahoo cu acest Detector Invisible avansat. |
|
| Back to top |
|
 |
|