| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
faralimite
|
Posted: Tue Mar 03, 2009 2:40 pm Post subject: Update pr? |
|
|
Sal all.. Are cineva idee cand e urmatorul update de page rank? multumesc anticipat _________________ Jocuri gratis - Jocuri online |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Wed Mar 04, 2009 6:51 am Post subject: |
|
|
| probabil luna viitoare |
|
| Back to top |
|
 |
Sorin
|
Posted: Thu May 14, 2009 4:48 pm Post subject: |
|
|
| A fost in april. |
|
| Back to top |
|
 |
nadavmazor
|
Posted: Wed Nov 18, 2009 12:02 pm Post subject: update OCT 2009 |
|
|
there was update in Oct 2009
very good update for me
|
 |
robert
|
Posted: Mon Nov 23, 2009 9:00 pm Post subject: |
|
|
Are dreptate nadavmazor. A fost PR update in octombrie. _________________ AutoCAD
culori si sunete |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Mon Nov 23, 2009 11:04 pm Post subject: |
|
|
de cand folosesc chrome nici nu mai remarc paginile in functie de pr  _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
Posted: Wed Dec 16, 2009 11:41 pm Post subject: |
|
|
| ious wrote: | | probabil luna viitoare |
Ca sa raspund si eu la intrebare, foarte probabil in ianuarie 2010 |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 10:01 am Post subject: |
|
|
da,cel mai probabil in ianuarie... cel mai probabil va avea loc odata cu implementarea completa a caffeine in motorul de cautare _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
robert
|
Posted: Mon Dec 28, 2009 10:51 am Post subject: |
|
|
Am citit o chestie pe un blog (deci nu este o chestie oficiala) ca Google face din ce in ce mai des update la PR. Ziceau unii ca update-ul se face chiar lunar. Iar ultimul care ar trebui sa se faca acum ar fi ori in ultima saptamana a lui decembrie, ori in prima saptamana a lui ianuarie 2010.
Cert este ca in ultimul timp am observat schimbari mai dese, in ceea ce priveste PR: de la N/A la 3, apoi la 2 (pentru un site), si toate astea in decursul a 3 luni de zile. Pesemne ca este ceva adevarat in toate astea ...
Oricum nu cred ca Google va anunta vreun program oficial, vreodata, de update al PR-ului. _________________ AutoCAD
culori si sunete |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 9:05 am Post subject: |
|
|
am observat si eu oscilatiile astea, insa le pun pe seama implementarii de componente Coffeine in google. Oricum, daca ar face update-uri saptamanale mie personal mi-ar conveni foarte mult... asta ar insemna ca directoarele web fie si-ar pierde complet utilitatea (nu ca acum ar avea vreuna), fie ar incepe intr-adevar sa se concentreze pe returnarea de rezultate valoroase pentru utilizator. _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
robert
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 5:08 pm Post subject: |
|
|
De ce spui ca directoarele web nu au utilitate? "Link to your site" din "webmaster tools" nu inseamna nimic? _________________ AutoCAD
culori si sunete |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Wed Dec 30, 2009 4:25 pm Post subject: |
|
|
1. nu transmit nici o farama de PR (daca transmit link-uri valide catre tine, ele se fac de pe pagini cu PR N/A sau de pe pagini unde mai sunt cateva sute de link-uri)
2. nu genereaza trafic
3. Faptul ca apar ca link-uri catre site-ul meu asta nu inseamna ca au vre-o valoare. Mai bine ma obosesc sa scriu cateva articole bune pe propriul meu site ce pot genera trafic prin long tailed keywords _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
robert
|
Posted: Wed Dec 30, 2009 8:30 pm Post subject: |
|
|
1. Da, aici ai dreptate. In general paginile unde sunt stocate link-urile nu au PR, dar nu toate. Eu unul am intalnit si astfel de pagini cu PR 1. Nu inseamna foarte mult, dar pentru un site care este la inceput, e totusi ceva ... Asta nu inseamna ca transmit si PR. Aici ai dreptate!
2. Traficul generat de directoarele web este mic, chiar foarte mic, dar exista. Acum nu cred ca trebuie sa comparam traficul din motoarele de cautare cu traficul din web directory.
3. La chestia cu "long tailed keywords" m-ai prins! Habar nu am despre ce este vorba, dar cand o sa am timp ma uit.
Multumesc pentru raspuns si UN AN NOU FERICIT SI LA MULTI ANI!
Toate cele bune! _________________ AutoCAD
culori si sunete |
|
| Back to top |
|
 |
geresy
|
Posted: Thu Dec 31, 2009 7:33 am Post subject: |
|
|
| am inteles ca se face update la pr pe la jumatatea lui ianuarie .. |
|
| Back to top |
|
 |
robert
|
Posted: Thu Dec 31, 2009 4:49 pm Post subject: |
|
|
Cred ca astazi Google a facut update la PR, dar nu sunt sigur, deoarece am vazut asta numai pe blogul personal, unde am sarit de la N/A la 3. _________________ AutoCAD
culori si sunete |
|
| Back to top |
|
 |
|