Forum SEO Forum Index Forum SEO
Forumul SEO-Portal.ro

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Am si un site si cer parerea

Post new topic   Reply to topic    Forum SEO Forum Index -> PageRank Google
View previous topic :: View next topic  
Author Message
diavolyn

PostPosted: Tue May 19, 2009 8:27 pm    Post subject: Am si un site si cer parerea Reply with quote

am facut un site targetat in special pentru America.
http://openabankaccount.blogspot.com
Cei care sunt de mult de mult in domeniul SEO sa imi spuna daca e totul ok.
De asemenea lam inscris in multe directoare externe, si desi lam bagat in peste 300 de directoare, momentan sa zicem ca doar 50 l-o inregistrat, are doar 3 backlinkuri. De ce?
Multumesc, astept raspunsuri
Back to top
View user's profile Send private message
ious

PostPosted: Wed May 20, 2009 5:11 am    Post subject: Reply with quote

in primul rand ai 4 sectiuni de ads... ceea ce, din cate stiu eu nu e ok dpdv google
danyby

PostPosted: Mon Nov 09, 2009 8:45 am    Post subject: nu Reply with quote

nu toate directoarele web mai sunt functionale Rolling Eyes si in legatura cu blogul hmm bunicel dar ai prea multe reclame cum s-a zis mai sus
tulceanet

PostPosted: Tue Jan 26, 2010 9:30 am    Post subject: Salut Reply with quote

am www.tulceanet.ro cu care ma chinui de cativa ani cu diferiti "prieteni" ceea ce nu inteleg eu de ce nu reusesc sa ajung in primele pagini la cuvant tulcea desi demeniul contine cuvantul in cazul in care alte situri noi au ajuns foarte rapid pe prima pagina. Tot vad in ultimul rand seo dar chiar nu stiu cum sa frac seo on page asta Smile sau daca exista ma rog as dorii cateva sfaturi. Vreau sa invat de la profesionisti ca de "prieteni" m am convins
Back to top
View user's profile Send private message
ious

PostPosted: Tue Jan 26, 2010 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

in primul rand
trebuie sa intelegi ce inseamna seo on page: este totalitatea elementelor din pagina ce fac ca motoarele de cautare sa aseze un site intr-o categorie si sa ii atribuie niste cuvinte pentru care pagina este reprezentativa.

Trebuie inteles de la bun inceput ca motoarele de cautare au mari dificultati in a parsa (citi) javascript-urile si flash-urile.

Din aceste doua lucruri poti sa tragi concluziile:
1. Informatia relevanta pentru site-ul tau fie este in javascript, fie in flash
2. Motoarele de cautare nu te gasesc relevant pentru cuvantul tulcea

Pentru a intelege mai bine cam ce inseamna seo on page mergi la http://www.seo-romania.ro/seo-on-page.aspx si vezi cum ai putea aplica regulile de acolo la site-ul tau

Ca sugestii:
1. Meta
a) Ce ai in keywords aduce a spam, norocul tau este ca google nici macar nu citeste keywords
b) In description ar trebui sa apara de vre-o 2 ori cuvantul tulcea si textul ar trebui sa fie putin mai scurt

2. Continut
a) vad destule chestii hidden in codul tau, lucrur care s-ar putea sa nu ii placa google-ului
b) Ai nevoie de o densitate ceva mai mare pentru cuvantul target-at (pt a verifica densitatea eu folosesc http://www.seochat.com/seo-tools/keyword-density/ in momentul de fata, fara meta-uri tulcea nu apare niciodata pe pagina de home )

Incepe cu astea si apoi mai vorbim. Ideal ar fi sa faci un topic al tau in Pareri despre pagina ta

Bafta
Andrei
Post new topic   Reply to topic    Forum SEO Forum Index -> PageRank Google All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Targeteaza SEO Romania pe Google. | Spam 2 Blog is a spam generated content blog. Please spam to spam@spam2blog.com