| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
pad_vlad
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 4:33 am Post subject: Cum pot strange PageRank ? |
|
|
Cum pot strange PageRank ? _________________ http://www.MuzicaDownload.net - Pe acest site gasiti Muzica,Download Muzica,Muzica Romaneasca,Muzica Straina,Manele Noi,Download House,Videoclipuri Manele,Download Albume,Muzica Noua,Muzica Gratis etc |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 4:34 am Post subject: |
|
|
IBL-uri de calitate _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
Paollo
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 5:53 pm Post subject: |
|
|
Pagerank-ul necesita timp, de ordinul lunilor, poti sa ai ibl-uri de calitate ca tot nu iti creste pagerank-ul daca domeniul are doar o luna _________________ Iti ofer Link Exchange pentru blogul tau si iti arat cine sta pe invisible in Yahoo cu acest Detector Invisible avansat. |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 8:47 pm Post subject: |
|
|
ba poate sa creasca si daca are 2 saptamani... PR-ul creste (sau scade... sau stagneaza) atunci cand Guagal face PR update, dar pana la update trebuie sa strangi IBL-uri _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
robert
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 2:36 pm Post subject: |
|
|
Sunt de acord cu ious... ideea este ca este foarte greu sa ai IBL de calitate, atat timp cat tu nu esti indexat de G. Sau poate sunteti voi de alta parere...  _________________ AutoCAD
culori si sunete |
|
| Back to top |
|
 |
lupanu
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 6:40 pm Post subject: sal |
|
|
salut....sunt nou pe aici insa parerea mea este ca google pr chiar nu are nicio importanta. poti sa ai pr 5 si sa nu fii unde iti dorest in serps. in poti sa ai pr 0 si sa fii pe prima pagina prima pozitie in serps  |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Sat Sep 05, 2009 7:13 am Post subject: |
|
|
asa este, pr-ul nu are legatura directa cu pozitionarea. _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
www.testiq-online.com
|
Posted: Mon Sep 21, 2009 3:01 pm Post subject: sal |
|
|
| cat de important e sa ai linkuri pe alte pagini pentru un pagerank bun ? |
|
| Back to top |
|
 |
Sorin
|
Posted: Sat Oct 03, 2009 9:19 am Post subject: |
|
|
| Google are mai mult de 200 de criteri de pozitionare, dintre care PR este unul dintre ele si la care difera pentru fiecare pagina in parte, nu la fiecare site. |
|
| Back to top |
|
 |
danyby
|
Posted: Mon Nov 09, 2009 8:43 am Post subject: .. |
|
|
in concluzie timpul le stabileste pe toate astepta si ai sa te convingi insa mai munceste un pic si incearca sa strangi link-uri de calitate  _________________ Cel mai tare site de jocur online http://www.vajucati.com |
|
| Back to top |
|
 |
w3bmaster
|
|
| Back to top |
|
 |
yli
|
Posted: Tue Apr 13, 2010 4:18 pm Post subject: |
|
|
eu am avut noroc cu o pagina pe care am facuto si am luat pr4 in vreo 20 de zile.
Clar ca am avut link inapoi de la un pr6 si un pr5. Apoi a coborit la pr3 si acu este inapoi in pr4. _________________ Anunturi in general. Electronice, telefoane, case, apartamente, terenuri, masini, caini, pisici, servicii, piese de schimb, matrimoniale etc.
http://anunturi60.ro Anunturi Gratis Online |
|
| Back to top |
|
 |
Sorin
|
Posted: Sun Jun 27, 2010 9:39 pm Post subject: |
|
|
PR este importante pentru pozitionare noastra in Google dar nu conteza PR de la bara verde care ne-o arata Google, important este PR in sensul cuvantuli PR.
Cei care cunosc cum a inceput acest PR si care este definitia lui sigur ca stie care este si importanta lui in rezultatele care afiseaza Google pe anumite consulte de cautare. |
|
| Back to top |
|
 |
robert
|
Posted: Mon Jun 28, 2010 4:27 am Post subject: |
|
|
Daca vorbim de PR din punct de vedere al SEO, ai dreptate, dar daca vrei sa faci bani din articole platite, atunci ai nevoie de un PR cat mai bun. Pentru ca advertiser-i se uita la PR. Pentru ei este important ca pagina lor sa aiba un PR cat mai mare, pentru ca da incredere celor care cumpara de pe site-ul lor.
Gandeste- te un pic... un site cu un PR bun se castiga / mentine in timp, nu se face peste noapte. O firma cu vechime / renume inspira mai multa incredere decat una pe care am inventat-o azi-noapte. Si nu numai asta.... _________________ AutoCAD
culori si sunete |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
|
| Back to top |
|
 |
|