| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sultz
|
Posted: Fri Feb 05, 2010 6:13 pm Post subject: am nevoie de putin ajutor |
|
|
Salut
Mi-am facut un blog de 3 saptamani si vreau sa-l promovez cat mai bine. Am tot citit despre metodele de promovare dar nu am reusit sa asimilez prea multa informatie in perioada.
Legat de topicul forumului as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva si sa-mi explice de ce la page rank apar N/A desi l-am inscris in cel putin 20 de directoare romanesti de top. In statistici, la referiri imi arata ca am vizitatori de pe jumatate din directoarele in care l-am inscris, la cautarea google imi apar anumite cuvinte cheie si cu toate astea page rankul este N/A.
Astept raspuns.
Multumesc |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 1:03 pm Post subject: |
|
|
update la page rank poate dura cateva luni _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
alina-seo
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 3:44 pm Post subject: |
|
|
Buna,
Cum spunea si ious, mai dureaza.
Posteaza des pe blog si nu uita ca trebuie sa ai continut original si interesant pt a atrage vizitatori.
Un link catre blog ? |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
Posted: Sat Feb 06, 2010 8:25 pm Post subject: |
|
|
@sultz si @alina-seo ma bucur ca ati venit pe acest forum  |
|
| Back to top |
|
 |
sultz
|
Posted: Sat Feb 06, 2010 9:57 pm Post subject: multumesc pentru raspunsuri |
|
|
sper sa ma tina distractia cu blogul cele cateva luni sa ajung sa vad un page rank. daca va plac mailurile funny faceti-mi o vizita la http://unzambetpezi.blogspot.com
intre timp eu voi mai citi din postarile de pe forum pentru a mai afla anumite raspunsuri
multumesc inca odata
weekend placut ! |
|
| Back to top |
|
 |
sergiu2rap
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 8:02 am Post subject: |
|
|
| vreau si eu sa imi promovez site-ul asta www.moviesx.srw.ro dar nu am pagerank inca si am siteu de ceva timp ce sa fac?? adica mam ocupat de meta tags de keywords si alea dar tot nu vin multi vizitatori. |
|
| Back to top |
|
 |
sultz
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 8:54 am Post subject: |
|
|
| inscrie-ti siteul in cat mai multe directoare web. eu de acolo am mai mult de 1/4 din vizitatori |
|
| Back to top |
|
 |
optimizareseoweb
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 11:51 am Post subject: |
|
|
| sultz wrote: | | inscrie-ti siteul in cat mai multe directoare web. eu de acolo am mai mult de 1/4 din vizitatori |
poti te rog sa definesti "in cat mai multe directoare web"? este inscrierea in diretoarele web "cat mai multe" cea mai buna? _________________ Consultant Search Engine Optimization(SEO) si Search Engine Marketing(SEM).
Pentru o evaluare gratuita a site-ului dumneavoastra, ne puteti contacta la http://www.optimizareseoweb.biz/contact.php sau pe Twitter la http://twitter.com/optimizareweb |
|
| Back to top |
|
 |
sergiu2rap
|
Posted: Thu Feb 11, 2010 8:27 am Post subject: |
|
|
o sa incerc sa il inscriu in cat mai multe directoare web dar multe cer link reciproc si nu pot sa imi incarc pagina cu o gramada de linkur
Intra aici |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Thu Feb 11, 2010 10:14 am Post subject: |
|
|
nu te apuca sa inscrii in prea multe directoare brusc... inscrie in cateva saptamana asta, cateva saptamana viitoare etc... sa ai o continuitate. Cat depre cele care iti cer link, cel mult nu o sa puna link catre tine... nu ai nimic de pierdut daca incerci _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
Posted: Thu Feb 11, 2010 8:04 pm Post subject: |
|
|
| sergiu2rap wrote: | | vreau si eu sa imi promovez site-ul asta www.moviesx.srw.ro dar nu am pagerank inca si am siteu de ceva timp ce sa fac?? adica mam ocupat de meta tags de keywords si alea dar tot nu vin multi vizitatori. |
Situl tau nu este inscris in Google.
Cum poti afla asta?
Intra in Google.com si tasteaza situltau.ro fara www!
Daca apari pe prima pozitie, ai fost inclus in Google si automat primesti PR0.
Dupa aia e chestia ca se mai dau (sau iau PR-uri).
Mai multe trick-uri gasesti la http://www.hobart.ro/google_tricks.html _________________ accesorii iphone
suplimente nutritive |
|
| Back to top |
|
 |
sergiu2rap
|
Posted: Fri Feb 12, 2010 4:14 pm Post subject: |
|
|
| si cum imi i9nscriu siteul in google?? adica am incercat o chestie de la google "google add URL" da nu prea am vazut sa dea rezultate |
|
| Back to top |
|
 |
sergiu2rap
|
Posted: Fri Feb 12, 2010 4:15 pm Post subject: |
|
|
| si ma mai intereseaza ceva cum pot sa fac sa imi fie indexate paginile mele de catre google?? |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
Posted: Fri Feb 12, 2010 6:22 pm Post subject: Sandbox |
|
|
Tu ai procedat bine cu inscrierea.
Acum situl tau e in sandbox.
Si eu am trei situri care stau acolo de o saptamana.
Am inteles ca sandboxul e o chestie noua cu Google Caffeine.
N-am reusit sa gasesc un tool functional sa vad daca un sit este in sandbox sau nu (sau este bannat)
Daca gresesc, va rog sa ma corectati.  _________________ accesorii iphone
suplimente nutritive |
|
| Back to top |
|
 |
sergiu2rap
|
Posted: Fri Feb 12, 2010 9:50 pm Post subject: |
|
|
| si cum voi putera aparea in motorul de cautare google?? adica stiu ca trebuie sa am vizitatori multi si pr dar acuma astept si parerea ta |
|
| Back to top |
|
 |
|