|
Forum SEO Forumul SEO-Portal.ro
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ReFlEcT

|
Posted: Fri Mar 19, 2010 7:24 pm Post subject: Copiere completa a articolelor |
|
|
Un anumit website a copiat articole in intregime de la mine... (cu adresa site-ului specificata, desi nu este spre articol) si nu stiu ce sa fac. Imi poate dauna ? Sa ii cer sa le scoata ? Astept parerile voastre. _________________ Noutati IT |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
Posted: Fri Mar 19, 2010 11:04 pm Post subject: |
|
|
Din ce am mai vazut pe forumuri asemenea cazuri trezesc oprobriul comunitatii si cam atat.
Nu prea ai cum sa dovedesti insa Google poate interpreta ca duplicate content si penaliza unul sau ambele situri.
Am auzit caz de sit care a fost copiat din continut apoi tot el a fost penalizat.
Daca ai cum sa dovedesti, poti reclama la Google. _________________ accesorii iphone
suplimente nutritive |
|
| Back to top |
|
 |
ReFlEcT

|
Posted: Sat Mar 20, 2010 7:38 am Post subject: |
|
|
Multumesc pentru raspuns. O sa ii cer frumos sa reduca articolele la 300 de caractere (atat stiu eu ca este permis - poate ma insel), sau sa le scoata de tot. _________________ Noutati IT |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 6:54 am Post subject: |
|
|
in principiu bot-ul citeste si data fisierului de pe server, in plus mai exista si data cand a fost prima data indexata pagina... deci de dovedit nu este imposibil. Intr-un caz extrem poti chiar sa actionezi in judecata site-ul respectiv _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|