| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
tut4nk4m0n
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 11:10 am Post subject: cum sa-mi maresc numarul de vizitatori |
|
|
Salut
vreau sa stiu si eu cum maresc numarul de vizitatori pe acest site
www.divizianationala.com
ce trebuie sa fac insa nu as dori sa fac spam si nu prea am bani de publicitate |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
Posted: Mon Jul 19, 2010 5:08 pm Post subject: |
|
|
1. Cu o pozitie serp in motoarele de cautare (prima pagina) pe cuvinte foarte cautate
2. Continut extrem de interesat care sa atraga publicul
3. Cu bannere pe alte situri cu trafic foarte mare _________________ accesorii iphone
suplimente nutritive |
|
| Back to top |
|
 |
tut4nk4m0n
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 8:42 pm Post subject: |
|
|
toate acestea sunt raspunsuri standard... si deja le implementez.
Poate este vreo greseala care o fac si nu i-mi dau seama.
in general cine stie ceva despre spam. cum influenteaza el asupra utilizatorilor? Cit de des e bine sa-l faci si cum?
Am circa 100 de utilizatori inregistrati insa nu-i prea spamm-ez din teama ca o sa refuze si mai mult site-ul. |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
Posted: Mon Jul 19, 2010 9:21 pm Post subject: |
|
|
OK
La punctul 1 ce ai facut ?
Ce KW ai promovat?
Nu am vazut sa folosesti <h1>
Ce este f. important un link de club cu forma
divizianationala.com/index.php?option=com_joomleague&func=showTeamInfo&p=16&tid=19&Itemid=1&action=description
nu te ajuta de loc.
Incearca forma divizianationala.com/olimpia_balti
Ce linkuri duci pe kw-uri? _________________ accesorii iphone
suplimente nutritive |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 6:27 am Post subject: |
|
|
Intr-adevar sunt raspunsuri standard, insa cam asta este ce ai de facut. Important este cum o faci. Fara un buget e cam greu pentru ca nu te bazezi decat pe ce iti vine din motoarele de cautare si alte cateva surse, insa este posibil. Poti incepe prin a optimiza optimiza on page site-ul, asa cum a spus si hobart mai devreme, apoi trebuie sa gasesti site-urile din nisa ta si sa obtii link-uri de acolo. Pot sa fie forumuri, bloguri sau pur si simplu site-uri din acelasi domeniu ce sunt dispuse sa puna linkuri catre tine. Incearca totusi sa obtii un PR de 5+ si atunci vei fi mai atractiv pentru schimburile de link-uri si bannere.
Cat despre spam... pentru unii e bun, pt altii e rau, insa e blamat de toata lumea. Sunt useri care creaza o aversiune impotriva celor ce fac spam (ma incadrez si eu in randurile lor), dar sunt si cei care privesc problema ca o simpla unealta de marketing si pana la urma scopul conteaza: sa te faci cunoscut. _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
tut4nk4m0n
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 11:56 am Post subject: |
|
|
| Hobart wrote: | OK
La punctul 1 ce ai facut ?
Ce KW ai promovat?
Nu am vazut sa folosesti <h1>
Ce este f. important un link de club cu forma
divizianationala.com/index.php?option=com_joomleague&func=showTeamInfo&p=16&tid=19&Itemid=1&action=description
nu te ajuta de loc.
Incearca forma divizianationala.com/olimpia_balti
Ce linkuri duci pe kw-uri? |
Promovez cuvintele gen fotbal moldovenesc, fotbalisti moldoveni, divizia nationala, denumirile cluburilor de fotbal.
Dupa anumite cuvinte cheie sunt deja pe pozitiile de virf in google insa asta imi asigura maxim cite 100 de ip-uri unice zilnic....
Cit priveste lincul la cluburi sunt deacord... am incercat sa pun linkuri cu denumiri insa imi blochiaza site-ul nu stiu din care motiv (folosesc joomla si este o functie automata care imi face treaba insa o face rau)
Am observat ca tag-urile ajuta destul de bine sa ridici keyword-urile in google...
Oricum problema e ca 100 de ip-uri diverse e prea putin cred eu...
Nu stiu pr-ul meu e 2 pina ce, insa si site-ul exista de doar un an aproximativ...
Apropo PR depinde de durata de cind exista site-ul sau doar de numarul de linkuri schimbate cu alte siteuri?
Si inca o intrebare: Cam in cit timp poti obtine un PR =5 sau mai mare? Actualizarea zilnica a site-ului are vreo importanta? Utilizarea informatiei unice are vreo importanta?
Va multumesc |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
Posted: Tue Jul 20, 2010 12:45 pm Post subject: |
|
|
| tut4nk4m0n wrote: |
Cit priveste lincul la cluburi sunt deacord... am incercat sa pun linkuri cu denumiri insa imi blochiaza site-ul nu stiu din care motiv (folosesc joomla si este o functie automata care imi face treaba insa o face rau) |
Nu ma pricep la Joomla dar am inteles ca e un CMS foarte bun.
Intreaba pe forumuri, ca s-ar putea sa gasesti o solutie.
| tut4nk4m0n wrote: | | Apropo PR depinde de durata de cind exista site-ul sau doar de numarul de linkuri schimbate cu alte siteuri? |
Da, depinde si de vechime.
| tut4nk4m0n wrote: | Si inca o intrebare: Cam in cit timp poti obtine un PR =5 sau mai mare? Actualizarea zilnica a site-ului are vreo importanta? Utilizarea informatiei unice are vreo importanta?
Va multumesc |
Sunt cam 200 de factori ce influenteaza PR.
Cei mai importanti 5 factori ii gasesti aici http://www.seomoz.org/article/search-ranking-factors
PR5 este foarte mare si ajungi foarte greu. Iti trebuie neaparat IBL-uri de minim PR5 _________________ accesorii iphone
suplimente nutritive |
|
| Back to top |
|
 |
tut4nk4m0n
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 2:25 pm Post subject: |
|
|
| mersi |
|