| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Hobart

|
Posted: Wed Mar 10, 2010 9:12 pm Post subject: |
|
|
Dupa cum vezi chiar si teoretic lucrurile sunt destul de complicate.
Evident trebuie sa-ti faci calcule cu transferul de juice iar nofollow este un instrument avansat si interesant, multi il folosesc doar ca sa dea linkuri afara fara transfer de PR.
Practic insa e mult mai complicat.
Eu am magazinul online din semnatura cumparat si acum realizez cat de greu ar fi sa-l optimizez cu adevarat ca sa nu vorbim de ce ar insemna sa-mi faca cineva un magazin care sa satisfaca cerintetele SEO.
In zona SEO problema este ca sunt multi impostori care daca inscriu siteul in niste directoare zic ca fac SEO.
Recunosc ca ma simt bine in acest forum unde oamenii au bune cunostiinte SEO dar nu sunt infatuati.  _________________ accesorii iphone
suplimente nutritive |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 7:14 am Post subject: Re: Intrebare serioasa |
|
|
| angelin8r wrote: | Salut,
Am si eu un website (www.cashtig.ro). Si aici am o sectiune numita Lista Neagra. Initial aici aveam putine site-uri si m-am hotarat sa fac automat cate o pagina pentru fiecare element din lista. Zis si facut. Acum sunt 3839.
Ceea ce inseamna 3839 pagini aproape identice.
La cele 3839 se mai adauga inca 3839 pagini, pentru ca site-ul l-am gandit si in romana si in engleza.
1. As vrea sa fac o paginare a rezultatelor (mai putine site-uri pe pagina la fiecare litera, pe mai multe pagini)
Cum imi va afecta rezultatele SEO?
2. As vrea sa renunt la ideea de a avea paginile individuale pentru fiecare element din lista separat si in RO si in EN, insa site-ul are de ceva timp aceasta forma.
Cum imi va afecta rezultatele SEO?
3. Accept orice tip de sugestie legata de SEO si nu numai.
Multumesc anticipat! |
paginile respective nu te ajuta cu nimic daca sunt indexate, asa ca eu as folosi un noindex nofollow pe ele pentru a da mai multa putere paginilor cu continut relevant _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
angelin8r
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 12:46 pm Post subject: |
|
|
| ma gandesc ca fiecare site din lista aceea poate fi un cuvant cheie. Adica... un black hat seo (dar vreau sa-l mai deschid la culoare) |
|
| Back to top |
|
 |
gill
|
Posted: Thu May 27, 2010 2:19 pm Post subject: |
|
|
Care sunt cele mai bune modalitati de promovare SEO offsite in viziunea voastra si care merg pentru cam orice site?
Multumesc! _________________ Spatii depozitare
Autoturisme recuperate |
|
| Back to top |
|
 |
gill
|
Posted: Thu May 27, 2010 2:49 pm Post subject: Resurse SEO |
|
|
O alta rugaminte/ intrebare
Recomandati-mi va rog cateva resurse foarte bune pentru a invata SEO.
Va multumesc. _________________ Spatii depozitare
Autoturisme recuperate |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Thu May 27, 2010 8:44 pm Post subject: |
|
|
la prima intrebare, din punctul meu de vedere: continut original si de f buna calitate. Asta iti aduce link-uri de buna calitate. Schemele de link exchange nu justifica timpul consumat
la a doua intrebare... eu gasesc o resursa buna seochat.com _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
lvasile
|
Posted: Thu Jun 17, 2010 8:56 am Post subject: Problema cu paginile indexate |
|
|
Salut!
Am site-ul ploiestiservicii.ro.
Pe acest site am modificat sitemap.xml si robots.txt.
Problema este ca mi-a scazut numarul de linkuri indexate (site:www.ploiestiservicii.ro) de la 290 la 90. Poti sa-mi spui daca am gresit cu ceva in vreunul din cele 2 fisiere sau problema este de alta natura?
Multumesc. |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 6:05 am Post subject: Re: Problema cu paginile indexate |
|
|
| lvasile wrote: | Salut!
Am site-ul ploiestiservicii.ro.
Pe acest site am modificat sitemap.xml si robots.txt.
Problema este ca mi-a scazut numarul de linkuri indexate (site:www.ploiestiservicii.ro) de la 290 la 90. Poti sa-mi spui daca am gresit cu ceva in vreunul din cele 2 fisiere sau problema este de alta natura?
Multumesc. |
A scazut cumva in PR in ultima perioada?
eu as pune totusi in robots sa permita accesul peste tot si as pune in htaccess redirectionarea de la non-www catre www _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
Dj_Iulian
|
Posted: Fri Jun 25, 2010 4:34 pm Post subject: |
|
|
cum vedeti cate pagini sunt indexate de google si cate nu? _________________ www.djiulian.com |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
|
| Back to top |
|
 |
Dj_Iulian
|
Posted: Fri Jun 25, 2010 6:05 pm Post subject: |
|
|
eu acolo nu am urcata nicio pagina. La site-ul meu am optiunea in tema sa imi faca sitemap si am facut acolo. trebuie sa fac si aici si sa o trimit? _________________ www.djiulian.com |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
Posted: Fri Jun 25, 2010 6:29 pm Post subject: |
|
|
Trebuie sa faci asa:
- Genereaza un sitemap.xml cu xml-sitemaps.com
- downloadezi pe pc-ul tau sitemap.xml
- urci xml-ul pe server
- trimiti din google webmasters toos sitemap-ul
- in doua minute vezi cate ti-a indexat dit totalul paginilor trimise  _________________ accesorii iphone
suplimente nutritive |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Fri Jun 25, 2010 8:51 pm Post subject: |
|
|
dai o cautare in google cu site:www.site.ro _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
|
| Back to top |
|
 |
Dj_Iulian
|
Posted: Sat Jun 26, 2010 11:46 am Post subject: |
|
|
facand cautarea pe google dupa dj iulian site-ul meu este primul ceea ce m-a facut sa cred ca am site-ul indexat. In orice caz am sa fac si acest trick
LE: cand am generat sitemap-ul mi-a rezultat asta "While creating your sitemap, we've found 5 broken links at your site. Please read our article that explains the broken links problem in details."
5 pagini am in total in site-ul meu ) _________________ www.djiulian.com |
|
| Back to top |
|
 |
|