| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
alecs
|
Posted: Fri May 13, 2011 4:17 pm Post subject: O intrebare |
|
|
Salut, am si eu un site de gazduire imagini mai exact http://imgurl.ro
Acest site daca nu foloseste tag uri are o influenta asupra pr ului? nu de alta dar vad ca pe zi ce trece site ul se duce in jos la serps. Caut pe google imgurl deabia il gaseste , caut ceva din keywords sau description , ma trezesc pe a 3 pagina sau pe nici una
Ce as putea sa fac sa fie pozitionat mai bine in cautari macar pe a 2 pagina la search... |
|
| Back to top |
|
 |
Costica
|
|
| Back to top |
|
 |
alecs
|
Posted: Mon May 16, 2011 11:39 pm Post subject: |
|
|
| am bagat in peste 200 de directoare, am facut un update la keywords description si titlu iar pe google apar tot cele vechi, chiar asa greu isi face google update.. iar link uri pe el .. as putea pune de la directoare am avut vro 10 dar diferentele nu le vad nici la alte site uri care au peste 20 de linkuri numai directoare, imi este asa sa nu fie considerat ca farm link si google sa te claseze si mai jos |
|
| Back to top |
|
 |
Ditzy

|
Posted: Wed May 18, 2011 3:38 am Post subject: |
|
|
o sa apari in google in 2-3 zile cu noile modificari ..
Adauga linia aceasta imediat dupa tagul < title> < /title> :
| Code: | | <meta name="revisit-after" content="1 Day" /> |
Succes! _________________ Iluzii Optice Deosebite
Totul pentru Telefon
Farse pe Net |
|
| Back to top |
|
 |
Hobart

|
|
| Back to top |
|
 |
slartybartfast
|
Posted: Fri Aug 19, 2011 8:18 am Post subject: Re: O intrebare |
|
|
| alecs wrote: | Salut, am si eu un site de gazduire imagini mai exact http://imgurl.ro
Acest site daca nu foloseste tag uri are o influenta asupra pr ului? nu de alta dar vad ca pe zi ce trece site ul se duce in jos la serps. Caut pe google imgurl deabia il gaseste , caut ceva din keywords sau description , ma trezesc pe a 3 pagina sau pe nici una
Ce as putea sa fac sa fie pozitionat mai bine in cautari macar pe a 2 pagina la search... |
Websiteul tau e cam gol din punct de vedere al numarului cuvintelor. Cred ca asta e o problema pentru Google. Google vrea sa vada continut. Ti-as sugera sa creezi cateva pagini pe website, gen articole, pline de cuvinte-cheie, dar ceva de inteles pentru cititori. De exemplu "Avantajele websiteului nostru de image hosting". Stiu ca n-are prea multa valoare pentru utilizatorii tai, dar o sa ofere lui Google ceva de substanta, ceva de care are nevoie sa-ti listeze websiteul mai sus. _________________ Psiholog |
|
| Back to top |
|
 |
|