Forum SEO Forum Index Forum SEO
Forumul SEO-Portal.ro

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

O intrebare

Post new topic   Reply to topic    Forum SEO Forum Index -> PageRank Google
View previous topic :: View next topic  
Author Message
alecs

PostPosted: Fri May 13, 2011 4:17 pm    Post subject: O intrebare Reply with quote

Salut, am si eu un site de gazduire imagini mai exact http://imgurl.ro
Acest site daca nu foloseste tag uri are o influenta asupra pr ului? nu de alta dar vad ca pe zi ce trece site ul se duce in jos la serps. Caut pe google imgurl deabia il gaseste , caut ceva din keywords sau description , ma trezesc pe a 3 pagina sau pe nici una Sad

Ce as putea sa fac sa fie pozitionat mai bine in cautari macar pe a 2 pagina la search...
Back to top
View user's profile Send private message
Costica

PostPosted: Mon May 16, 2011 8:11 am    Post subject: Reply with quote

Pai siteul tau este destul de nou.. plus de asta nu prea are linkuri. Incearca sa ii aduci ceva linkuri. Baga-l in directoare.
alecs

PostPosted: Mon May 16, 2011 11:39 pm    Post subject: Reply with quote

am bagat in peste 200 de directoare, am facut un update la keywords description si titlu iar pe google apar tot cele vechi, chiar asa greu isi face google update.. iar link uri pe el .. as putea pune de la directoare am avut vro 10 dar diferentele nu le vad nici la alte site uri care au peste 20 de linkuri numai directoare, imi este asa sa nu fie considerat ca farm link si google sa te claseze si mai jos
Back to top
View user's profile Send private message
Ditzy

PostPosted: Wed May 18, 2011 3:38 am    Post subject: Reply with quote

o sa apari in google in 2-3 zile cu noile modificari ..

Adauga linia aceasta imediat dupa tagul < title> < /title> :

Code:
<meta name="revisit-after" content="1 Day" />

Succes!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Hobart

PostPosted: Sat Jun 04, 2011 8:08 pm    Post subject: Reply with quote

Sau din google.com/webmasters/tools/sitemap... resubmit
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
slartybartfast

PostPosted: Fri Aug 19, 2011 8:18 am    Post subject: Re: O intrebare Reply with quote

alecs wrote:
Salut, am si eu un site de gazduire imagini mai exact http://imgurl.ro
Acest site daca nu foloseste tag uri are o influenta asupra pr ului? nu de alta dar vad ca pe zi ce trece site ul se duce in jos la serps. Caut pe google imgurl deabia il gaseste , caut ceva din keywords sau description , ma trezesc pe a 3 pagina sau pe nici una Sad

Ce as putea sa fac sa fie pozitionat mai bine in cautari macar pe a 2 pagina la search...

Websiteul tau e cam gol din punct de vedere al numarului cuvintelor. Cred ca asta e o problema pentru Google. Google vrea sa vada continut. Ti-as sugera sa creezi cateva pagini pe website, gen articole, pline de cuvinte-cheie, dar ceva de inteles pentru cititori. De exemplu "Avantajele websiteului nostru de image hosting". Stiu ca n-are prea multa valoare pentru utilizatorii tai, dar o sa ofere lui Google ceva de substanta, ceva de care are nevoie sa-ti listeze websiteul mai sus.
Post new topic   Reply to topic    Forum SEO Forum Index -> PageRank Google All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Targeteaza SEO Romania pe Google. | Spam 2 Blog is a spam generated content blog. Please spam to spam@spam2blog.com