| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
yOz
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 3:14 pm Post subject: cum maresc PR pe google? |
|
|
salutare..
stiam cateva chestii sa maresc PR pe google sa adaug linkul meu pe alte siteuri, am ceva parteneri si am si chestii din alea cu voturi cat si directoare, dar voi ce imi puteti recomanda pentru a imi creste PR? |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 4:32 am Post subject: |
|
|
link-uri de la site-uri bine cotate din acelasi domeniu cu tine _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
w3bmaster
|
|
| Back to top |
|
 |
floodesign
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 2:17 pm Post subject: |
|
|
Trebuie sa aduni cat mai multe link-uri. Poti sa ai si putine dar de la site-uri cu PR mai mare. Un link de la un PR 3 face mai decat 100 linkuri PR 0-1. _________________ Jocuri Gratis Online | Dictionar Englez Roman |
|
| Back to top |
|
 |
daniel
|
Posted: Mon Sep 06, 2010 5:21 pm Post subject: |
|
|
PR conteaza ! Iar formula pentru calculul PR-ului ar fi asta :
{(1-d)+a (RS)} * {(1-e)+b (PR * fb)} * {(1-f)+c (LS)}
Trebuie tinut minte ca la aceste formule s-a ajuns pe baza unor observatii si analize. Nimeni nu poate pretinde ca a descoperit formula.
Acu ce inseamna:
RS = RelevanceScore: (Scorul acesta se bazeaza pe cuvintele cheie care apar in: Title, Meta Tags, Headlines, Body text, URL, Alt text, Title attribute, anchor text etc. din site-ul tau.) Corect ar fi din pagina ta.
PR = PageRank: (Scorul se bazeaza pe numarul si PageRank-ul paginilor care au link spre tine. )
LS = LocalScore: (Scorul se calculeaza din "expert documents". Are variabile si diferite valori pentru cuvantul cheie: in titlu (16), headline (6), anchor text (1), densitate. Doar Google cunoaste valorile adevarate.)
a, b, c = Tweak Weight Controls: (folosite de Google pentru a ajusta rezultatele.)
d, e, f = Dampener Controls: (folosite de Google pentru a ajusta rezultatele. Unii cred ca ar fi "0")
fb = FactorBase: (Pagerank-ul Google nu crestre liniar, ci exponential. Se presupune ca ar fi in baza '8' . Asta inseamna ca PR5 este de 8 ori mai mare decat PR4, PR8 este de 4000 de ori mai mare decat PR4.)[/img] _________________ Promovare Web, Web design , SEO , SEM www.fbgi.ro
Instalatii electrice |
|
| Back to top |
|
 |
ious
|
Posted: Mon Sep 06, 2010 9:30 pm Post subject: |
|
|
| daniel wrote: |
Trebuie tinut minte ca la aceste formule s-a ajuns pe baza unor observatii si analize. Nimeni nu poate pretinde ca a descoperit formula.
|
google a publicat formula de baza pt calculul pr-ului atunci cand UE a somat Google-ul pentru lipsa de transparenta... nu mai stiu link-ul dar s-a intamplat acum cateva luni _________________ spalatorie chimica |
|
| Back to top |
|
 |
kevenlee
|
Posted: Tue Sep 07, 2010 9:47 am Post subject: |
|
|
Există multe lucruri ce trebuie să faceţi pentru a creşte PR.
1. Obţineţi calitate back link-uri
2. GOOG pe factorul pagina
3. Nu Rezervaţi sociale marcare
4. DO articolul scris pe site-ul buna de PR ca Ezinearticles _________________ Carpet Cleaning Franchise | Carpet Cleaning Liverpool |
|
| Back to top |
|
 |
Dj_Iulian
|
Posted: Sun Sep 12, 2010 2:05 pm Post subject: |
|
|
din ce-ai scris tu am inteles decat puntul 1  _________________ www.djiulian.com |
|
| Back to top |
|
 |
opwro
|
Posted: Tue Sep 13, 2011 10:58 am Post subject: |
|
|
Nu prea este ceva de inteles. Cred ca e tradus din engleza.
Concret despre marirea page rank-ului. Fa rost de cateva linkuri bune pe blogurile prietenilor tai, ceva din acelasi domeniu daca e posibil.
Blogurile cresc rapid in PR, deci ai sanse mari sa cresti si tu.
Bineinteles ca depinde si ce se gaseste pe site-ul tau. _________________ Vrei sa ajungi in top?
Indiferenta dauneaza grav veniturilor tale.
Promoveaza-ti site-ul! |
|
| Back to top |
|
 |
AndikaBO
|
|
| Back to top |
|
 |
|